B2B

Beste ondernemer 

Blije klanten en blije werknemers zorgen voor een blije baas!

Wellicht wilt u graag wat mensen extra belonen voor hun trouw en inspanningen. Ik denk daarbij aan bijvoorbeeld uw werknemers die het tijdens de epidemie wellicht niet altijd even makkelijk gehad hebben, maar niet van uw zijde weken. Maar ook uw zakelijke relaties en uw klanten mogen we niet zomaar vergeten. En wat is er nu fijner dan deze mensen te bedanken voor hun aanwezigheid, hun toewijding en hun trouw aan uw onderneming?

Dat doet u ongetwijfeld het liefst met een geschenk dat bij iedereen in de smaak valt.

Ik ben Sofie, zaakvoerder van Holy Glory, de eerste vegan snoepwinkel in de Benelux. Dat snoepgoed meer dan enkel kinderen bekoort, weet u wellicht. Maar wist u dat we ook kunnen genieten van al dat lekkers met aandacht voor mens, dier én planeet? Daar wilt u als bedrijf vast deel van uitmaken!

Uw werknemers, klanten en zakelijke relaties verrassen met iets lekkers, dat is iets waar ik u graag bij help! Een doos chocolaatjes met een flesje bubbels of liever een klein geschenkje om aan uw bestellingen toe te voegen? U hoeft het maar te vragen en ik regel het graag voor u!

Doordat ik volledig op maat werk, kan ik mij volledig aanpassen aan uw wensen. En aan uw budget! Leuke geschenkjes hoeven immers niet noodzakelijk duur te zijn. Ook voor de kleine ondernemer met een beperkt budget is er keuze genoeg.

Wenst u verpakking met uw logo op en uw bedrijfskleuren? Of een geschenkje met een persoonlijke touch die volledig is afgestemd op iemand speciaal? Dat regel ik met veel plezier.

U kan bij mij terecht voor

  • promotiemateriaal
  • kleine bedankjes, bijvoorbeeld om aan een order toe te voegen
  • kerstpakketten voor uw personeel
  • relatiegeschenken

Omdat ik niet geloof in beperkingen, ga ik – wanneer u op zoek bent naar iets wat niet standaard in het assortiment aanwezig is – met veel plezier de uitdaging aan om toch datgene te vinden wat u wenst.

Maar weet u wat het mooie is? Door te kiezen voor producten die geen dierlijke ingrediënten bevatten, hoeft u zich niet langer zorgen te maken om werknemers, relaties of klanten die niet alles kunnen of willen eten. Alle producten zijn namelijk vegan, lactosevrij, eivrij, halal en kosher. Indien gewenst doe ik er zelfs nog een schepje bovenop en kan ik glutenvrije producten voor u regelen. Bovendien helpt u ook nog eens mee aan een betere wereld, wie kan daar nu nee tegen zeggen?

Door te kiezen voor verantwoorde producten, werkt u als onderneming mee aan een betere toekomst. U durft te vernieuwen en daar mag u best trots op zijn! Mits uw toestemming, vermeld ik graag via de sociale media van Holy Glory dat ook u het goede voorbeeld wilt aantonen voor een groenere wereld.


Smaakt dat naar meer? Aarzel dan niet om mij – uiteraard geheel vrijblijvend – te contacteer via sofie@holyglory.be voor een offerte of meer informatie.

Ondernemende groet

Sofie Deheusch
Zaakvoerder van Holy Glory