Getest en (goed) gekeurd

Wanneer je minder of geen dierlijke producten meer gebruikt, is het soms moeilijk om de alternatieven te zien. Zoveel soorten groentekaas, zoveel soorten vleesvervangers, … Welke plantaardige melk is lekker en welke tandpasta kan ik gebruiken? Dit zijn slechts enkele van de vragen die u als beginner kunt tegenkomen.

Als ik zelf nieuwe producten wil kopen, probeer ik altijd te achterhalen wat anderen ervan vonden. Hierdoor krijg je vaak een idee van de goede en slechte eigenschappen van een artikel.

Wat is de lekkerste vleesvervanger of vegan take-away? Speciaal voor jou ben ik op zoek gegaan en heb ik verschillende vegan producten getest.. Een algemene beschrijving vind je hier, de prijs en winkel waar ik hem heb gekocht en natuurlijk wat ik er zelf van vond. En zoals je van deze blogger mag verwachten is alles natuurlijk 100% diervrij (en liefst ook duurzaam!)

DE ZOETE SPARE RIBS VAN ALBERT HEIJN
vegan spare ribs van albert heijn

Met al dat snoep zou je bijna vergeten waar het bij Holy Glory allemaal mee begonnen is: bloggen! De komende tijd wil ik hier weer werk van maken en waar kan je beter starten dan bij een nieuwe review van een product in deze Getest en (goed)gekeurd: de vegan spareribs van Albert Heijn.DE VEGANDIA VAN PANOS
link naar Vegandia veganistisch broodje van PanosDE CINNAMONROLLS VAN PEAS
de kaneelbroodjes van ERWTENDE VEGAN SMEERPATE VAN KIPS
de veganistische spread van Kips.


DE BOLO BASTERD VAN BAVET
De BOLO Basterd uit Bavet

Tijd voor lekkere take-away! Ook wanneer je geen vlees eet zijn er immers nog tal van mogelijkheden, zoals de Bolo Bastard van Bavet! Ik testte hem uit en gaf mijn eerlijke mening.