Samenwerken

Heb jij ook zo’n zin om samen te werken? Wil jij je product of restaurant extra in de kijker zetten en mee de wereld veroveren met lekkere vegan gerechten? Laten we het samen doen!

Je product promoten

Heb jij een (nieuw) vegan product dat je aan de wereld wilt voorstellen? Of een handig apparaat wat ieders leven makkelijker maakt? Laat me je dan helpen. Samen met jou bekijk ik wat de mogelijkheden zijn. Denk hierbij aan een uitgebreide blog – die uiteraard gedeeld wordt op alle sociale media én in meer dan 100 facebookgroepen wordt verspreid – een leuke give-away of het verwerken van je product/apparaat in een op maat gemaakt recept dat je vervolgens op je eigen website kan promoten als je dat wil.

de cinnamonrolls van PEAS

Zo schreef ik reeds eerder een blog over Kips en over PEAS.
Maar ook een videoreportage of het (tijdelijk) opnemen van je product in onze webshop behoort tot de mogelijkheden. Stuur me vrijblijvend een mailtje voor meer informatie.

Jouw zaak in de kijker

Hippe hot-spot of verborgen parel: toon de wereld hoe leuk en lekker het er in jouw restaurant, lunchroom of koffiebar aan toegaat. Ik kom het graag zelf ontdekken en schrijf er vervolgens een blog met uitgebreid fotoverslag over. Je kan me hiervoor contacteren via mail.

Recepten ontwikkelen

Heb jij een restaurant of werk je voor een magazine, en wil je graag een vegan receptje aan je kaart toevoegen? Dan help ik je daar graag bij! Plant-based of vegan voeding wordt steeds populairder en er is dus ook steeds meer vraag naar deze gerechten in restaurants. Mogelijks wil ook jij aan deze vraag tegemoetkomen door (enkele) aangepaste gerechten te voorzien. Maar wat kan wel en wat niet? Wat zijn de “do’s and don’ts” bij het bereiden van een vegan gerecht?

Samen met jou bekijk ik wat de mogelijkheden zijn die passen bij jouw budget en bij de stijl van je zaak. Indien je dat wil, kan ik je ook helpen bij de ontwikkeling van je gerechten. Geen gekke ingrediënten, geen dure investeringen, gewoon lekker eten!

Waarom samenwerken met mij?

Holy Glory is een snelgroeiende foodblog die zowel vegetariërs, veganisten en mensen die kiezen voor bewuste voeding aanspreekt. Ik investeer in zichtbaarheid: niet alleen qua sociale media, maar ook op vlak van vindbaarheid in de zoekresultaat van Google.

118727640 10157336530671835 6664566654052737519 o

Bovendien heeft deze website een geheim wapen, iets wat mijn collega-bloggers niet hebben: bezoekers uit Nederland en België volgen namelijk speciaal de foodblog van Holy Glory om te kunnen shoppen in onze vegan candystore. Aangezien dit de eerste volledig vegan snoepwinkel in de Benelux is, staat Holy Glory dus in menig geheugen gegrift. Je bent er dus zeker van dat je product gelezen zal worden. Veel gelezen zal worden zelfs!