Sinterklaas-actie: bestel nu en krijg 10% korting!

De tijd gaat snel,
gebruik hem wel…

… bijvoorbeeld door weg te dromen van romige chocolade die tijdens de Sinterklaasperiode weer een heleboel vreugde en plezier komt brengen. Waarom? Omdat al onze chocolade Sinten en Pieten volledig vrij van melk en andere dierlijke ingrediënten. Perfect dus voor de allerkleinste onder ons die vegan zijn of geen melkproducten verdragen, want ook zij kunnen dit jaar zorgeloos genieten van dit decemberfeest!

Hoewel het “nog maar” juni is, ben ik achter de schermen al bezig met de voorbereidingen voor deze gezellige feestmaand. En dat betekent dus ook dat de eerste bestellingen voor de Sint- en Kerstperiode nu al bij mijn leveranciers moet plaatsen. En daar laat ik jou graag van meeprofiteren!

Dankzij deze groepsaankoop kan jij namelijk nu reeds je Sinterklaas-chocolade bestellen. Zo ben jij er absoluut zeker van dat je iemand anders je niet te snel af is, jij de gewenste aantallen en soorten krijgt, én dat je er nog eens een leuke korting bovenop krijgt.

Yep, dat lees je goed! Want als je ten laatste 29 juni je chocolade bestelt, krijg jij 10% korting op de webshopprijs! Want zeg nu zelf; het leven is toch al duur genoeg zo?!

Doe mee aan de groepsaankoop e1624524231893

Wat heb ik voor jou in de aanbieding?

Bij Holy Glory kan je kiezen uit chocolade, speculaas en kruidnoten in diverse smaken en groottes. Uiteraard zijn alle producten vegan, lactosevrij en glutenvrij. Maak je keuze hieronder, reken af en ik zorg er voor dat al je gewenste producten in de tweede helft van november bij jou geleverd worden.nu al bij