Kooktips

Op deze pagina vind je alle kooktips om zelf aan de slag te gaan in de keuken. Welke ui gebruik in in welk gerecht? Wat is de snelste manier om een tomaat of paprika te ontvellen? Hier lees je de antwoorden op je vragen. Mocht je toch niet vinden wat je zoekt, dan kan je je vraag onderaan deze pagina stellen. ik doe dan mijn best om er zo snel mogelijk op te antwoorden.

WELKE UI IS GESCHIKT VOOR WELK GERECHT?
uien 1105628000 1280x640 1

Wie wel eens zelf kookt of bakt weet dat een lekker gerecht staat of valt met de juiste ingrediënten. Niet alleen de kruiden zijn belangrijk, maar ook de basis moet kloppen. En met basis bedoel ik onder meer de uien. Maar welke ui is nu het beste geschikt voor welk gerecht?


DE WAARHEID ACHTER JE EI
bruine witte eieren

Taart, cake, koekjes, … We zondigen ons er allemaal aan. Helaas zitten er in veel gebak ook ei en daar ben ik niet zo fan van…. De manier waarop kippen behandeld worden is namelijk niet zo netjes. Ze zitten vaak met te veel in een te kleine ruimte en genieten soms maar van een paar uur buitenruimte per dag. Veel kippen zien zelfs nooit het zonlicht!


6 TIPS OM ALLES UIT JE GROENTEN TE HALEN
hd groente wallpaper met allemaal verschillende soorten groente en fruit achtergrond foto

Groenten zijn gezond, dat is algemeen geweten. En ze zijn ook erg lekker! Deze vitaminebommetjes zijn onmisbaar in een gezond en gevarieerd eetpatroon, ze zijn vullend en dankzij de vele vezels houden ze je darmen gezond. Maar benut jij je groenten wel optimaal? Hierbij geef ik je enkele tips om het maximale uit je groenten te halen.


5 NATUURLIJKE VLEESVERVANGERS DIE JE IN BIJNA ELKE WINKEL KAN KOPEN
8x vleesvervangers feat

Ongeacht of je nu vegetarisch wilt gaan koken, een krap budget hebt of vlees(vervangers) beu bent, de alternatieven hoeven echt niet duur of saai te zijn. Ik geef je 5 makkelijke en goedkope alternatieven die je in zowat elke winkel kan kopen. Met dank aan Moeder Natuur om zo goed voor ons te zorgen!Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *