Aanbieding!

Vantastic Foods Lady Marmelade – T.H.T. 26/08/21

1,25

 

1 op voorraad

Categorieën: ,

Over Vantastic Foods Lady Marmelade

Wanneer ik bestellingen inpak en ik zie deze Vantastic Foods Lady Marmelade voorbij komen, dan krijg ik altijd honger. Ik weet namelijk hoe lekker hij is, want ik heb hem zelf al geproefd! Een krokant koekje en dan die heerlijke vulling van jam met een volle fruitsmaak. Mijn God, wat is deze lekker! Ik zou hem zo opnieuw willen eten. maar dat doe ik dus niet, omdat ik wil dat jullie ook de kans krijgen om dit koekje te proeven. Wees dus snel met deze te bestellen, voor ik ze allemaal zelf heb opgegeten!

Opgelet: deze koekjes hebben een vervaldatum van 26/08/2021. De koekjes zijn na deze datum wellicht nog een tijdje geschikt om op te eten, maar de houdbaarheid kan vanaf deze datum niet meer gegarandeerd worden

Inhoud: 70 gram

Punten

Per Vantastic Foods Lady Marmelade die je koopt, worden er 4 punten aan je saldo toegevoegd.

Ingrediënten

Deeg 72%: tarwemeel, bak margarine (palmvet, water, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren; Palmolie, zuurheidsregelaar: citroenzuur), poedersuiker. Topping: Rode bes jam 28% (rode bes, suiker, humectilan: sorbitol; gemodificeerd zetmeel, geleermiddel: pectine; Verzuring: calciumcitraat, natriumcitraat, citroenzuur).

Allergenen

Dit product bevat tarwe. Het kan sporen van melk, pinda’s en noten bevatten.

Voedingswaarde per 100 gr Vantastic Foods Lady Marmelade

Energie KJ: 1743 KJ
Energie Kcal: 418 kcal
Vet: 22 g
waarvan verzadigde vetzuren: 1,6 g
Koolhydraten: 53 g
waarvan suiker: 23 g
Eiwit: 3,6 g
Zout: 0,02 g

Gewicht 70 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vantastic Foods Lady Marmelade – T.H.T. 26/08/21” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *