Webshop

Welkom in de eerste vegan snoepwinkel van de Benelux!

Hier vindt je een uitgebreid assortiment van meer dan 200 vegan/glutenvrije “sweets en treats” zoals chocolade, snoep, koekjes, bonbons en bakmixen. Ook voor vegan en glutenvrije sprinkles kan je in onze webshop terecht.

We doen ons best om het assortiment steeds verder uit te breiden en een vegan alternatief te bieden voor alle populaire snoepjes en snacks. Is er toch nog iets wat je mist? Laat het weten via webshop@holyglory.be! Dankzij de diverse leveranciers in binnen- en buitenland waar Holy Glory mee samenwerkt, zullen we dan bekijken of we een passend product vinden.

Spaar punten 

Wist je trouwens dat je met elke aankoop punten spaart die je kan omruilen voor een korting op je volgende bestelling? Je leest er alles over bij onze “Meest gestelde vragen”

Alleen het beste voor de planeet

Moeder Aarde is gul voor ons, dus moeten we proberen om ook gul te zijn voor haar. En daar doen we ons uiterste best voor! Zo verkoopt Holy Glory verschillende producten die verpakkingsvrij verpakt worden, printen we jullie facturen niet, maar sturen we ze per mail EN verzenden we jullie bestelling uitsluitend in dozen die afkomstig zijn van andere handelaars en normaal bij het oud papier worden gezet. Zo hoeven jullie geen extra verpakkingsmateriaal te betalen en dragen we een steentje bij aan een beter milieu ❤

Ik wens je heel veel shop-plezier!

Dikke kus
Sofie